Katalógus

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-82971/2015


Az Ön által megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése céljából tároljuk, a webáruház üzemeltetőjének címén. Személyes jellegű adatnak tekinthető minden azonosított vagy azonosítható magánszemélyre vonatkozó információ. Az Ön által megadott adatok a következők lehetnek: név, cím, e-mail cím, telefonszám valamint a pénzügyi teljesítéshez kapcsolódó adatok.

 Az Ön személyes adatai a szállítás során átadásra kerülnek a szállítást végző futárcégnek. Adatait kizárólag a vásárlás lebonyolításához, szállításhoz és számlázáshoz használjuk fel. Az Ön adatait semmilyen más módon nem adjuk át harmadik félnek és engedélye nélkül nem használjuk reklámcélokra, a személyes adatok védelme és biztonsága garantálva van. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el.
Az info@etok.hu e-mail címre elküldött megkeresés által Ön térítésmentesen élhet következő jogaival:
- Visszaigazolás kérése adatai feldolgozásáról
- Az elküldött adatok utólagos megváltoztatása, módosítása
- Speciális esetekben az adatfeldolgozás megtagadása, törvényben meghatározott okokbólWebáruházunk minőségi javítása céljából Google Analytics és Google AdWords rendszerek segítségével is nyomon követjük honlapunk felhasználási szokásait, mely szolgáltatások csak statisztikai adatokat biztosítanak, és nem nyújtanak semmilyen információt a látogatóink kilétét illetően.

Az információk tulajdonjoga

A weboldalon megjelenített logo-t, képeket és az oldalakon található szöveges információkat személyes használattól eltérő céllal, kizárólag a webáruház üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélye alapján lehet felhasználni.