Katalógus

 • Ingyenes
  házhoz szállítás

  15 000 Ft felett

 • Több mint
  3000 elégedett

  vásárló

 • Gyors szállítás,

  érkezés
  1-3 munkanapon belül

iPhone tok minden mennyiségben

Webáruházunk kiemelt termékei az Apple iPhone-hoz készült tokok. iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 illetve iPhone 7 Plus készülékekhez kaphatóak különböző védőtokok, melyek nemcsak kiválóan védik az iPhone-t a sérülésektől és a karcolásoktól, hanem díszítik is a telefont. Kínálatunkban igyekeztünk olyan iPhone tokokat összeválogatni, amelyek közül mindenki megtalálja saját igényeinek és ízlésének megfelelőt.

Egy iPhone épp annyira becses, esztétikus eszköz, hogy semmiképpen nem maradhat tok nélkül. Persze sokan úgy vélik, hogy a gyártónál dolgozó formatervezők nem azért fáradoztak annyit, ráadásul ilyen jelentős eredménnyel, hogy mi csak úgy, egyetlen mozdulattal tokba kényszerítsük ezeket a 21. századot talán legjobban reprezentáló technikai alkotásokat.

Miért jó mégis egy iPhone tok?

Ugyanakkor ne feledd, hogy egy iPhone tok, legalábbis egy olyan típus, amelyet nálunk vásárolhatsz, kiválóan illeszkedik az iPhone vonalaihoz, sőt! Egy igazán frappánsan kiválasztott iPhone tok nemhogy elvenne a készülék nyújtotta vizuális élményből, de kifejezetten hozzáad, hiszen egyéniségednek megfelelően választhatsz.

iPhone tokjaink külön kiválaszthatóak az eddig megjelent modellek mindegyikéhez, egyszerűek, ízlésesek, ha akarod, szinte láthatatlanok is, de ami a legfőbb: hatékonyan védik készülékedet a karcolástól, az ütésektől, az enyhébb nedvességtől, és lényegében minden olyan apró-cseprő balesettől, mely a hétköznapok során bármikor előfordulhat. Válogass bátran széles iPhone tok kínálatunkból, és találd meg az egyéniségedhez illőt!